Home Tomos verzekering

Tomos verzekering

Tomos is al jaren een van de populairste brommer merken. Als Tomos bezitter vindt het natuurlijk belangrijk dat uw brommer goed verzekerd is. Bovendien mag u zonder brommerverzekering de weg niet op. Daarom kunt u het beste zo snel mogelijk een goede Tomos verzekering afsluiten.

Brommerverzekering afsluiten? Vergelijk premies!

tomos verzekering

Wanneer moet u verplicht een Tomos verzekering afsluiten?

Zodra er een kenteken op uw naam staat, bent u verplicht om minimaal een WA-verzekering voor het voertuig af te sluiten. Ook voor uw Tomos moet u dus altijd een passende verzekering afsluiten. Hiermee bent u namelijk verzekerd bij schade die u een ander toebrengt. Als u schade aan uw eigen Tomos ook wilt meeverzekeren kunt u een uitgebreidere dekking kiezen.

Brommerverzekering afsluiten? Vergelijk premies!

Tomos verzekering dekking

Bij het afsluiten van een verzekering voor uw Tomos heeft u de keuze uit drie verschillende dekkingen, namelijk WA, WA+ en Allrisk. U kunt van tevoren alvast bedenken welke dekking het beste bij u en uw brommer past. Heeft u een hele nieuwe of dure Tomos? Dan is een allrisk brommerverzekering misschien een goede optie. Als u Tomos al wat ouder is, kunt u ook kiezen voor een WA-verzekering. Wij lichten de drie dekkingen even voor u toe.

WA-dekking

WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Met een WA-verzekering bent u verzekerd voor schade die u een ander toebrengt. Bijvoorbeeld als u een bestuurder van rechts over het hoofd ziet en per ongeluk schade veroorzaakt. Uw WA-verzekering zorgt ervoor dat de schade aan de andere bestuurder vergoed wordt. Is uw eigen Tomos ook beschadigd geraakt? Dan moet u deze kosten zelf betalen als u alleen een WA-dekking heeft.

WA+ dekking

Een aanvulling op de WA-verzekering is de WA+ verzekering. Deze dekking wordt ook wel WA + Diefstal en Brand genoemd. Vooral diefstal kan een prettige aanvulling zijn, omdat brommers erg populair zijn bij dieven. Vergeet in dat geval ook niet om een goed slot aan te schaffen, vaak is dat ook een van de voorwaarden van de verzekeraar bij deze dekking.

Allrisk dekking

De meest uitgebreide brommerverzekering is de allrisk verzekering. Hiermee bent u ook nog eens verzekerd voor schade aan uw eigen brommer, ook als u deze schade zelf veroorzaakt heeft. De allrisk brommerverzekering is de duurste verzekering en wordt daarom vaak afgesloten voor nieuwe of dure brommers. Twijfelt u over een allrisk verzekering? Kijk dan eens naar de dagwaarde van uw Tomos. Deze speelt ook een rol bij het kiezen van de juiste dekking.

Sluit direct een brommerverzekering af voor uw Tomos

Heeft u de beste brommerverzekering voor uw Tomos gevonden? Sluit deze dan direct af op Brommerverzekering.nl! Wij bieden u altijd de scherpste premies. Vergeet niet om van tevoren verschillende brommerverzekeringen met elkaar te vergelijken.

Heeft u nog vragen over het afsluiten van een brommerverzekering? Aarzel niet en neem vooral contact met ons op! Onze verzekeringsspecialisten zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken op 088 – 6883700. U kunt ons ook altijd een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Bereken online de premie voor een brommerverzekering

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op