Home Allrisk brommerverzekering

Wat dekt een allrisk brommerverzekering?

Heeft u pasgeleden een mooie brommer gekocht? Dan wilt u deze natuurlijk wel goed verzekeren tegen schade en diefstal. Bij het uitzoeken van een passende verzekering kunt u eens kijken naar een allrisk brommerverzekering. Met een allrisk brommerverzekering is uw brommer verzekerd bij onder andere brand, diefstal en aanrijding. Bovendien bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen brommer, zelfs als het uw eigen schuld is. Op Brommerverzekering.nl leest u alles over de allrisk brommerverzekering.

Brommerverzekering afsluiten? Vergelijk premies!

allrisk brommerverzekering

Waarom een allrisk brommerverzekering?

In Nederland bent u wettelijk verplicht om minimaal een WA-brommerverzekering af te sluiten. Hiermee bent u alleen verzekerd voor schade die u een ander toebrengt. Schade aan uw eigen bromfiets wordt dus niet vergoed. Als u een hele nieuwe of dure brommer koopt, is het natuurlijk zonde als u eventuele schade zelf moet betalen. Om nog maar niet te spreken over diefstal. Als u uw brommer volledig wilt verzekeren kunt u een allrisk brommerverzekering afsluiten. Dit is de meest uitgebreide dekking. Ook als uw brommer gestolen wordt ontvangt u een (gedeeltelijke) vergoeding. Lees wel altijd goed in de polisvoorwaarden van uw verzekeraar welke maatregelen u zelf moet nemen. Zo is een voorwaarde vaak dat u wel gebruik moet maken van een categorie 3 ART-goedgekeurd slot.

Brommerverzekering afsluiten? Vergelijk premies!

Allrisk brommerverzekering kosten

De allrisk brommerverzekering is de meest uitgebreide brommerverzekering en daarom ook de duurste. U bent hiermee wel volledig verzekerd bij schade en diefstal. De verzekeringspremie is echter niet alleen afhankelijk van de dekking die u kiest. Er zijn andere premiebepalende factoren, zoals uw leeftijd, uw woonplaats, de waarde van uw brommer en het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd. Op basis van deze factoren bepaald een verzekeraar de hoogte van de premie. Om u alvast een idee te geven van de kosten van een allrisk brommerverzekering hebben we de premie berekend voor twee verschillende situaties:

* Dit is een indicatieve premie. De premies zijn inclusief assurantiebelasting en een terugkomende servicebijdrage.
Snelheid brommer 25 kilometer per uur 45 kilometer per uur
Dekking Diefstal, Brand en Aanrijding (Allrisk) Diefstal, Brand en Aanrijding (Allrisk)
Leeftijd bestuurder 18 30
Postcode 1187 RH (Amstelveen) 3925 EE (Scherpenzeel)
Schadevrije jaren 0 7
Cataloguswaarde €900 €1800
Verzekeraar Unigarant a.s.r. Voordeelpakket
Premie per maand €96,67 €10,53

Sluit direct online een allrisk brommerverzekering af

Wilt u direct online een allrisk brommerverzekering afsluiten? Dan bent u bij Alpina aan het juiste adres! U kunt eerst onze handige online vergelijkingstool gebruiken om verschillende brommerverzekeringen met elkaar te vergelijken. Zo vindt u een allrisk brommerverzekering tegen de laagste prijs. Heeft u de juiste verzekering voor u en uw brommer gevonden? Dan kunt u deze via de online tool direct afsluiten.

Heeft u nog vragen of wilt u liever nog even overleggen voor u de verzekering afsluit? Onze verzekeringsspecialisten zitten voor u klaar! U kunt ons maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 telefonisch bereiken op 088 – 6883700. U kunt ons ook een bericht sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Bereken online de premie voor een brommerverzekering

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op