Hanway brommer verzekeren

Ben u de trotse eigenaar van een Hanway brommer? Dat moet u er natuurlijk niet aan denken dat deze beschadigd raakt of wordt gestolen. Om te voorkomen dat u te maken krijgt met hoge kosten als dat gebeurt, kunt u een brommerverzekering afsluiten. Met een goede brommerverzekering bent u altijd verzekerd bij schade of diefstal. Aan de hand van het kenteken kunnen we al een aantal gegevens over de brommer achterhalen, zoals bijvoorbeeld het merk. Lees hier meer over het verzekeren van een Hanway brommer.

Brommerverzekering afsluiten? Vergelijk premies!

hanway brommer verzekeren

Wanneer moet u verplicht uw Hanway brommer verzekeren?

U bent altijd verplicht om een verzekering af te sluiten voor uw brommer. Ook uw Hanway brommer moet u dus verzekeren. U moet minimaal een WA-brommerverzekering afsluiten, maar u kunt ook kiezen voor een uitgebreidere dekking. Een WA-verzekering zorgt ervoor dat u verzekerd bent op het moment dat u schade bij een ander veroorzaakt.

Brommerverzekering afsluiten? Vergelijk premies!

Hanway brommer verzekeren: dekking

Bij het afsluiten van een brommerverzekering voor uw Hanway kunt u een keuze maken uit drie verschillende dekkingen: WA, WA+ en Allrisk. Bij het kiezen van de juiste dekking kunt u kijken naar uw persoonlijke situatie en uw brommer. Voor hele nieuwe brommers wordt er bijvoorbeeld vaak een uitgebreide verzekering afgesloten, terwijl dat voor een hele oude brommer misschien niet zo belangrijk meer is. Om u te helpen met uw keuze hebben we alle drie de dekkingen voor u op een rijtje gezet.

WA-dekking

In Nederland bent u verplicht om voor elk motorvoertuig minimaal een WA-verzekering af te sluiten. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Een WA-verzekering vergoedt dus alle schades bij iemand anders waar u aansprakelijk voor bent. Als u een WA-brommerverzekering afsluit, is schade aan uw eigen Hanway niet meeverzekerd. Deze moet u dan zelf betalen.

WA+ dekking

De iets uitgebreidere variant is de WA+ dekking. Deze staat ook wel bekend als de WA + Diefstal en Brand. Hiermee bent u dus ook verzekerd bij diefstal en brand. Een Hanway brommer heeft een stoere uitstraling, iets wat ook dieven regelmatig opvalt. Daarom kan het fijn zijn om uw Hanway brommer ook bij diefstal te verzekeren. Brand komt waarschijnlijk iets minder vaak voor, maar als het u overkomt weet u zeker dat u goed verzekerd bent.

Allrisk dekking

De meest uitgebreide dekking is de WA + Diefstal, Brand en aanrijding dekking. Dit wordt ook wel de allrisk brommerverzekering genoemd. Dit is de meest uitgebreide en tevens duurste brommerverzekering. Hiermee verzekert u ook nog eens uw eigen brommer bij schade, ook als de schade door eigen handelen komt.

Sluit direct online een verzekering af voor uw Hanway brommer

Als u een mooie Hanway brommer heeft gekocht, wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk de weg mee op. Dit mag echter pas als u een brommerverzekering heeft afgesloten. Op Brommerverzekering.nl kunt u snel online een verzekering voor uw Hanway afsluiten. Vergeet niet om vooraf verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. Zo vindt u de beste aanbieder voor uw brommerverzekering.

Bereken online de premie voor een brommerverzekering

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op