Home Dekking Aanvullend

Wat is een aanvullende dekking?

Naast de brommerverzekering kun je ook kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen. Deze aanvullingen kunnen in bepaalde gevallen van toegevoegde waarde zijn.
Ten gevolge van een ongeval kan de bestuurder of de opzittende zwaar lichamelijk letsel oplopen. Met de ongevallen opzittenden verzekering kun je een uitkering verzekeren. Bij schade aan jouw bromfiets veroorzaakt door iemand anders, kun je de schade verhalen op de tegenpartij. Soms is dit een kwestie van een aansprakelijkheidsstelling sturen en het bedrag wordt uitgekeerd. Vaak komt er meer bij kijken. Je kunt jouw schade gratis laten verhalen in sommige gevallen heb je een verhaals rechtsbijstand nodig.

Gratis 112schade verhaalservice

Er zijn vier verzekeringsvormen waar je tussen kunt kiezen. De meest uitgebreide verzekeringsvorm (WA + diefstal, brand en aanrijding) vergoedt bijvoorbeeld de schade aan jouw bromfiets door een aanrijding. Indien iemand anders aansprakelijk is voor de schade, zorgt de verzekeraar voor het verhalen van het schadebedrag op de veroorzaker. Heb jij voor je brommer gekozen voor één van de beperktere verzekeringsvormen, moet je zelf zorgen voor het verhalen van de schade op de veroorzaker. Dit kunnen lastige trajecten zijn. Dit kun je ook overlaten aan 112schade.nl. Voor jou is dit kosteloos. De lasten worden gedragen door de veroorzaker van de schade of diens verzekeraar.

Ongevallen opzittenden

Als bestuurder van een tweewieler kun je gemakkelijk een schuiver maken, met alle gevolgen van dien. Met de ongevallen opzittendenverzekering kun je een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden van één of beide opzittenden verzekeren. Bij overlijden volgt er een uitkering van €5.000 en bij blijvende invaliditeit van €22.500. Zie dit als een financiële tegemoetkoming voor de opzittenden of de nabestaanden.

Verhaals rechtsbijstand

In bepaalde gevallen kan een verhaalsrechtsbijstand toch noodzakelijk zijn. Denk hierbij aan de situatie dat een zaak voor de rechter uitgevochten moet worden. Door het kiezen van deze aanvullende verzekering heb je deze kosten afgedicht. Uiteraard moet de verzekeraar wel mogelijkheden zien om de schade te verhalen op de veroorzaker.

Bereken online de premie voor een brommerverzekering

Nu met Gratis verhaalservice
  • Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op