Over ons

Brommerverzekering.nl is een onderdeel van Diks verzekeringen. Diks verzekeringen is in 1970 opgericht. Wij willen de consument op een onafhankelijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen tegen de laagste premie. In 1990 begonnen wij met het verzekeren van de eerste oldtimers en in 1997 lanceren we de site Diks.nl. Inmiddels werken er nu 30 mensen bij Diks verzekeringen.

Werkwijze Diks verzekeringen

Onafhankelijke tussenpersoon
Diks verzekeringen is een onafhankelijke tussenpersoon. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit betekent dat wij voor u altijd op zoek zijn naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Veilig en betrouwbaar

Uw verzekering veilig verzekeren
Bij Diks verzekeringen sluit u een verzekering af in een veilig en betrouwbare gebruikersomgeving. Deze omgeving is genaamd Secure Sockets Layer (SSL), een technische standaard om uw vertrouwelijke gegevens online te versturen.SSL zorgt ervoor dat gegevens tussen Diks verzekeringen en uw computer wordt versleuteld. Hierdoor is uw privacy gewaarborgd.
Uw privacy staat is bij ons gewaarborgd
Uw persoonlijk gegevens die u doorgeeft aan Diks verzekeringen geven wij niet door aan derden. Wij onderschrijven de regels van het College Bescherming Persoonsgegevens. Vanzelf sprekend beschikt Diks verzekeringen over de benodigde AFM vergunning en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut KIFID.

Bereken de premie voor een brommerverzekering!

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 09-01-2021

Vergelijken, verzekeren, ontzorgen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er vandaag tot 18:00

neem contact op