Aanvullende verzekeringen voor de brommer 

Naast de brommerverzekering kunt u ook nog kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen. De aanvullingen zijn gericht op het vergoeden van schade en letsel aan de opzittenden door een ongeval. Ook voor het verhalen van een schade op een aansprakelijke kunt u profiteren van een aanvullende dekking, maar gebruik maken van de gratis service van 112schade.nl is ook een optie. 

U kunt de opzittenden op de brommer verzekeren. Bij een ongeval keert de verzekeraar onder voorwaarden een bedrag uit aan de slachtoffers of aan de nabestaanden. De kans op letsel is namelijk groot voor de opzittenden van een brommer, dus kunt u de opzittenden (inclusief de bestuurder) maar beter verzekeren. 

De ongevallen opzittendenverzekering  

Ook de voorzichtige rijders kunnen betrokken raken bij een ongeval. Met de ongevallen opzittendenverzekering verzekert u de opzittenden tegen blijvende invaliditeit en bij overlijden door een ongeval keert de verzekeraar eenmalig een bedrag uit aan de nabestaanden. Bij overlijden keert de verzekeraar een aantal duizenden euro’s uit en bij blijvende invaliditeit gaat het vaak om tienduizenden euro’s. Met de uitkering kan het leed in ieder geval financieel iets verzacht worden.    

U kunt ook de gratis service van 112schade.nl inschakelen 

Zonder een verhaalsrechtsbijstandverzekering kunt u het verhalen van de schade aan uw brommer ook uitbesteden, namelijk aan 112schade.nl. Voor u is deze service gratis. De veroorzaker van de schade draagt namelijk de kosten voor het verhalen. Op deze manier krijgt u waar u recht op heeft, zonder dat u er een premie voor verschuldigd bent. 

 

Bereken de premie voor een brommerverzekering!